Startersbegeleiding


Het is een droom voor velen; een eigen bedrijf starten, zien groeien en succesvol ondernemen. Er komt echter best wat kijken bij het ondernemerschap en het is dan ook prettig een samenwerking te hebben met een ervaren partner als Van Zon & Warmerdam.

Wij helpen u bij al die vragen waar u als beginnend ondernemer tegenaan loopt en zorgen uiteraard dat de financiële basis van uw onderneming solide is. Van Zon en Warmerdam is gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers. Wilt u bijvoorbeeld een ondernemingsplan opstellen? Financieringsaanvragen bij de bank doen? Of een degelijk administratiesysteem opzetten? Dan helpen wij u graag!

Wij begrijpen maar al te goed dat u al deze specifieke kennis niet in huis heeft en helpen u dan ook graag een handje op weg. De juiste structuur voor uw nieuwe bedrijf biedt een uitgangspunt waarop u kunt verder bouwen.

Voor starters hanteren wij speciale tarieven. Bent u geïnteresseerd in wat Van Zon en Warmerdam voor u als starter kan betekenen? Ervaar het zelf, kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek of neem contact met ons op. 

Financiële begeleiding van startende ondernemers

  • investeringsbegroting
  • financieringsbehoefte
  • exploitatiebegroting
  • liquiditeitsbegroting

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met gesprekken met de bank of andere vermogensverschaffers. Voor overig advies bij belastingzaken, sociale wetgeving en subsidiemogelijkheden bent u bij ons ook aan het juiste adres.